Öppna en obemannad butik

Vill du öppna obemannad butik? Detta med att öppna en obemannad butik, det är inte så svårt! Det är bara att ta hjälp av rätt instanser. Till att börja med, så är det dock bra att ha en lokal klar samt så klart veta vad det är du ska sälja. Idag har det kommit att bli allt vanligare med butiker utan personal. Det främst kanske ute på landsbygden, men det kommer allt mer även i städer.

En viktig del av att ha en butik som är obemannad, det är att se till så att inte vem som helt kan ta sig in där. För att göra din butik säker, så kan du vända dig till Honestbox. De erbjuder:

  • Styrning av lås
  • Betalningslösningar

Ska din butik vara helt obemannad, så måste det finns ett bra lås, som dina kunder kan använda samt olika betalningslösningar, så att de kan betala det de handlar.

Öppna upp en butik som är obemannad

Om du tycker det låter intressant detta med att öppna en obemannad butik, så kan du läsa mer om hur du kan göra, via Honestbox hemsida. De har en smart guide med hur du kan komma igång. Sedan har de flera lösningar som du har stor nytta av.

Bland annat har de ett smart lås, som kan styras så att det kan öppnas och stängas för de kunder som är välkomna. Sedan har de även lösningar så att kunderna kan använda självscanning via mobilen, eller en snabbkassa. Kunderna kan då betala med kort eller med swish. Enkelt och lätt!