Är du i behov av en bra körjournal?

Är det så att du behöver ha en bra körjournal? Det finns många fördelar med körjournal. Den gör att du har koll på alla resor som görs i arbetet. Bland annat används den för att kunna dokumentera och spåra information om fordonsresor och körmönster. En bra körjournal är au2:ONE. Det är en elektrisk körjournal från Jiricom. Med den får du:

  • Kontroll över all din körning
  • Frihet att använda bilen både privat och i tjänst
  • Tid över till annat
  • Föraridentifiering
  • Inbyggd fartkameravarnare
  • Koll på trängselskatten

Satsa på en au2:ONE elektronisk körjournal

Du som behöver ha en körjournal, du kommer definitivt ha stor nytta av au2:ONE elektronisk körjournal. Den kan logga alla körningar, automatiskt samt att du kan ta ut underlaget för att ge till Skatteverket om det skulle behövas. Du kan även på enkelt sätt göra både privata körningar och körningar i tjänsten och ha koll på vad som är vad med denna körjournal. Du kan också få tid över till annat eftersom du enkelt kan ta ut olika rapporter via körjournalen.

Varför ha en körjournal?

Det finns många anledningar till att ha en körjournal. Bland annat är det bra för att ha koll på olika tjänsteresor samt för att kunna få ersättning för kostnader med mera. Den är även bra för att få ut olika rapporter samt för att få hjälp med att hålla koll på annat som trängselskatt eller var fartkameror finns. Väljer du att använda dig av Jiricoms körjournal gör du ett bra val. Den är enkel att installera så väl som att den är enkel att använda.