Apr 192012
 

Vaknade igår morse med feber och huvudvärk. Utan förvarning. Varken tid eller lust att bli förkyld, även om det inte är något jag kan välja fritt. Så, jag gör som jag brukar, även om det var ett år sedan jag sist befann mig i en liknande situation: Dricka koncentrerat ingefärsavkok och sova en masse! Sovit som en gris katt till Glorias och Toschies stora glädje, som båda behärskar konstarten att slumra och sova till fullo. Sagt och gjort. Tror helt enkelt att jag var i stort behov av total vila och en massa sömn, för symtomen på en eventuell förkylning kom av sig helt. Tar tillfället i akt och laddar batterierna även under fredagen och som det känns nu så är lördagens ultralångpass på Sörmlandsleden återigen ett öppet spår :-)  Beslut fattas imorgon och tills dess följer jag mina katters väl beprövade exempel…