Maj 282013
 

Mmm… softar i solen på balkongen. Ledig i dagarna fem! Tog en omväg förbi Team Sportia på hemvägen och inhandlade en ultralätt handduk inför mitt tvådagars löpäventyr på Sörmlandsleden genom Kolmården. Väl hemkommen låg två vadderade brev och väntade på hallgolvet. Det ena innehöll väl tajmat Fizz (slut sedan förra äventyret på Sörmlandsleden) från Sebban på Runnersgear. Det andra innehöll boken Scottish Trail Running, som i sin tur innehöll 70 läckra stigar samt en mängd hänförande färgfotografier på sagolika vidder. Visst får man drömma! Visst får man längta! Idag, imorgon, men det dröjer nog till nästa år innan dessa drömmar infrias. Så mycket att uppleva här och nu. Och Kolmårdens mörka skogar väntar på att få bjuda på det bästa i form av tysta stigar och ruvande hemligheter. Återkommer med en berättelse om jag inte blir förförd och rånad på mina skor av ett skogsrå. Den som lever får se.