Apr 172013
 

Lördagen den 4 maj går det 28:e VIK-loppet av stapeln. Arrangör är såklart Vilsta IK – den färgglada klubben. Tävlingen går i Vilstas duktigt kuperade terrängspår ”gula femman” fördelat på sju klasser och två distanser. Beroende på vårens sena intåg ligger isen och snön fortfarande i stora delar av spåret varför vi flyttat fram datumet för tävlingen från 20 april till 4 maj. Vi hoppas att denna ändring inte innebär några problem för majoriteten föranmälda (som fått info i separat mail), utan att framflytten istället kommer att erbjuda ett torrt lättsprunget spår i bästa tänkbara majväder! Har du inte bokat in dig på Kungsholmen runt eller Lidingö Ultra tycker jag du ska ta dig en titt på VIK-loppets inbjudan. Anmälan senaste den 29 april, men efteranmälan kan göras på plats. Varmt välkommen!