Mar 242013
 

Jag har begåvats med ett nytt smeknamn på äldre dar: Ultralöparornitolog. Dags att trycka upp nya visitkort! För typ 30 år sedan blev jag känd inom fågelskådarvärlden som den ende fågelskådande punkrockaren. Till historian hör att jag var svartrockare, men för vanliga döda var spretigt hår liktydigt med punk. Tiderna förändras, liksom hårets längd och mängd. Ultralöparornitolog, hm. Kärt barn har många namn!

Härom veckan blev jag intervjuad per telefon av Lars Erlandsson och Niclas Sannerheim för ett inslag i deras digitala skapelse Löparpodden. Med ledning av min nya titel kan ni säkert gissa er till ämnet för intervjun. Istället för att jag skriver ett långt inlägg om intervjun föreslår jag att ni lyssnar på den i Löparpoddens säsongspremiär.

Hittade några foton som speglar då och nu. Det blir sällan som man tänkt sig… Tack och lov kanske ska tilläggas;)