Feb 092013
 

Det blidde aldrig någon summering av mitt löparår här på bloggen. Bästa möjliga summering av 2012 mottog jag istället på Vilsta IK:s årsmöte idag i form av tulpaner och utmärkelsen ”Årets VIK-are 2012″ med medlemmarnas motivering För att alltid vara på topp. Tack! Snacka att det värmde i hjärtat, även om jag är väl medveten om att man inte alltid kan vara på topp! Som nyinvald styrelseledamot får jag även hjälpa till att hålla bästa klubben på topp:) Tror det kan bli ett spännande år för klubben då idéer och önskemål om utökade aktiviteter framkom på mötet.

En sorgsen påminnelse blev utdelningen av klubbmästardiplomen för 2012. Som ultraräv kändes det märkligt att bli klubbmästare på 3000m (10:42), 5000m (18:39) och 10 km terräng (41:20) för M 45. Kul med bredd som man brukar säga. Det vemodiga är att det var sista året som M 45. Å andra låter det mycket häftigare med M 50. Den 13 mars är det dags för KM 3000m och då får vi se om jag kan putsa mitt PB. Och som grädde på moset efter en dag med goa VIK:are kom jag hem med en snygg VIK-overall. Satt som skräddarsydd.

Efter tre dagars löpvila blir det långpass imorgon tillsammans med Erik T och Rikhard. Ha en fortsatt skön helg i vinterskruden!